Vyšlápněte si s námi!

Vyšlápněte si s námi!

Vážení přátelé turistiky a dálkových pochodů, STŘEDOČESKÁ ŠEDESÁTKA srdečně vás zveme na 7. ročník pochodu tentokrát v oblasti Polabí, který se koná v sobotu 9. dubna 2016
Start: Čelákovice, žst. 6:00 – 11:00 hod.
Cíl: Káraný, restaurace Grado 10:00 – 20:00 hod. (restaurace je hned za řekou, cca 1,5 km od žst. Čelákovice)
Trasy: 10 km – Čelákovice – sv. Václav – Káraný – Grado 20 km – Čelákovice – sv. Václav – Pařeziny – Káraný – Grado 25 km – Čelákovice – sv. Václav – Sojovice – Káraný – Grado 35 km – Čelákovice – Lysá nad Labem – Sojovice – Stará Boleslav – Grado 50 km – Čelákovice – Milovice – Předměřice – Stará Boleslav – Grado 62 km – Čelákovice – Milovice – Dražice – Předměřice – Stará Boleslav – Grado
Informace k pochodu: Registrace probíhá přímo na startu, každý účastník zde obdrží podrobný popis trasy.
Pochod bude zajištěn cca 20 pořadateli, na trasách budou zřízeny živé kontroly s razítky a jedno občerstvení pro dlouhé trasy. Akce je zařazena do programu IVV, koná se za každého počasí a účast na ní je na vlastní nebezpečí. Děti mladší 15 let pouze v doprovodu osoby starší 18 let. Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu tras či kilometráže.
Startovné: Děti, KČT, senioři 30,- Kč; ostatní 40,- Kč; trasa 62 km 60,- Kč
Odměna: Všichni účastníci obdrží v cíli diplom, po trasách a v cíli razítka a plastový suvenýr pochodu. Účastníci nejdelší trasy dostanou v cíli medaili a mohou si zazávodit o poháry pro pět nejrychlejších. Odměněn pohárem bude rovněž největší bojovník pochodu.
K prodeji: V cíli bude k zakoupení tradiční samolepka pochodu, týmová vizitka Trilobitu Barrandov, velmi oblíbený Trilobití pochodník a jiné suvenýry.
Kontakt: Václav Nohejl, tel.: 773 109 756, vaclav.nohejl@seznam.cz
Comments are closed.